Cina în seara asta: cotlete de pui cu sos cremos de parmezan
Cina in seara asta: cotlete de pui cu sos parmezan cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 531 calorii, 23g de proteine, și 37g de grăsime. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, piept de pui, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Pui Parmezan, Cina In Seara Asta: Oferte De Pui Parmezan, și Cina În Seara Asta: Sparanghel Cu Ou Prăjit Și Parmezan.
Instrucțiuni
1
Așezați pieptul de pui între două bucăți de folie de plastic și lăsați ușor până la o grosime uniformă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Puneți făină, ouă și panko pe trei farfurii separate. Condimentează făina cu sare și piper. Dragați puiul în făină, apoi oul, apoi panko, asigurându-vă că scuturați bine excesul între fiecare etapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Zahăr Roșu Grosier
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Așezați cotletele pane pe o farfurie și transferați-le la frigider timp de 10 minute.
4
Între timp, combinați hamsii, gălbenușurile de ou, usturoiul și sucul de lămâie în blender sau robot de bucătărie și pulsați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Cu mașina în funcțiune, adăugați ulei de măsline în flux constant până când este gros, cremos și emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se transferă în castron și se amestecă în parmezan, apoi se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Încălziți 1 cană de ulei la foc mare în tigaie de 12 inci până la sclipire, apoi așezați cotletele în tigaie, lucrând în loturi pentru a evita supraaglomerarea, dacă este necesar. Gatiti pana se rumenesc si gatiti, 5 pana la 7 minute pe fiecare parte. Centrul de sân ar trebui să înregistreze 155 F pe termometru citit instant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se scurge pe prosoape de hârtie, se transferă pe farfurii și se acoperă cu verdeața aruncată în pansament.