Chutney De Mango
Mango Chutney ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 122 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, nucșoară măcinată, mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați chutney dulce de mango , cum se face chutney rapid de mango, chutney de mango , cum să faci chutney ușor de mango, și Mamidikaya Pesara Pachadi-Mango crud Moong dal Chutney-Andhra Chutney s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie.
Acoperiți amestecul și aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute sau până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional; se răcește ușor.
Se servește imediat cu sandvișuri pita cu pui de Mango sau se acoperă și se răcește până la 1 săptămână.
* 3 căni felii de mango refrigerate tocate, scurse, pot fi înlocuite.