Chifle prăjite franceze

Chifle prăjite franceze
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare mediteraneană. Încercați să faceți chifle prăjite franțuzești acasă. Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 328 de calorii , 9 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 2,08 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Un amestec de sirop de arțar, chifle pentru hamburger vechi de o zi, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 43% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Chiflele lipicioase cu dovleac , Chiflele minune fără gluten de 5 minute și Chiflele cu migdale .

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, combinați primele șase ingrediente; amestecati bine. Înmuiați ambele părți ale fiecărei chifle în amestecul de ouă. Gătiți pe o grătar fierbinte unsă până când se rumenesc pe ambele părți. Între timp, într-o cratiță, combinați siropul și fructele uscate; gatiti la foc mediu pana se incalzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Serviți cu chifle prăjite franțuzești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista