Cheesecake de dovleac cu pere de unt brun

Cheesecake de dovleac cu pere de unt brun
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri gingersnap, piure de dovleac, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake cu zahăr brun fără coacere cu pere condimentate, Plăcintă cu zăbrele cu pere și unt brun de vanilie, și Conopidă Cu Unt Brun, Pere , Salvie Și Alune.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un robot de bucătărie, pulsați dulciurile cu 2 linguri de zahăr și un vârf de sare până se formează firimituri fine; adăugați untul înmuiat și procesați până se umezește. Folosind degetele, apăsați firimiturile gingersnap în fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu unt într-un strat uniform; periați orice firimituri de pe partea laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Coaceți crusta timp de aproximativ 10 minute, până când este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați crusta să se răcească ușor, apoi înfășurați fundul tigaiei strâns în folie de aluminiu, astfel încât să fie etanș. Puneți tigaia într-o tigaie mare, adâncă sau într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Clătiți vasul robotului de bucătărie și ștergeți-l uscat.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați crema de brânză înmuiată, piureul de dovleac, extractul de vanilie și restul de 2/3 cană de zahăr în vasul robotului de bucătărie și procesați timp de aproximativ 30 de secunde sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați ouăle și pulsul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Adăugați făina, scorțișoara, nucșoara și 1/2 linguriță de sare și procesați timp de aproximativ 30 de secunde, sau până se omogenizează. Se toarnă cu grijă umplutura de dovleac peste ghimbircrusta de nap. Puneți tigaia în cuptor și turnați cu grijă suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a tigaiei cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți cheesecake-ul timp de aproximativ 55 de minute, până când umplutura este abia jiggly în centru. Transferați cu grijă tigaia într-un raft și lăsați cheesecake-ul să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți folia de aluminiu și refrigerați cheesecake-ul până când este ferm, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Într-o tigaie mare, gătiți untul la foc moderat până când este ușor rumenit și cu miros de nucă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați pene de pere și gătiți, întorcându-le o dată, până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
13
Adăugați zahărul și gătiți, întorcând o dată, până când perele sunt ușor rumenite și glazurate, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
14
Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii cheesecake-ului și îndepărtați inelul cu formă de arc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
15
Tăiați cheesecake-ul cu dovleac în pene și serviți cu perele calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista