Cheesecake Cu Dovleac Marmorat

Cheesecake Cu Dovleac Marmorat
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,02 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fursecuri gingersnap, unt, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Dovleac Marmorat, Cheesecake Cu Dovleac Marmorat, și Cheesecake Cu Dovleac Marmorat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți suficiente fursecuri pentru a face 1 3/4 căni firimituri. Într-o tigaie de cheesecake de 9 inci cu jantă detașabilă, amestecați firimituri de biscuiți, zahăr granulat și unt. Apăsați peste partea de jos și aproximativ 1 inch în sus Pan părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Coaceți crusta într-un cuptor de 325 până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, într-un robot de bucătărie sau într-un castron cu un mixer, amestecați brânza, zahărul brun și ouăle până se omogenizează. Puneți 1/2 cană din amestecul de brânză într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați cinci condimente și dovleac la amestecul de brânză rămas și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Se toarnă umplutura de dovleac în crustă fierbinte sau rece. Aruncați linguri rotunjite din amestecul de brânză rezervat pe umplutura de dovleac. Cu un vârf de cuțit, rotiți pentru a Marmora amestecurile albe și portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Coaceți într-un cuptor 325 până când centrul abia jiggles atunci când tort este agitat ușor, aproximativ 50 de minute. Se răcește pe un raft. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 2 1/2 ore. Rulați un cuțit între tort și jantă; scoateți janta.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista