Cheesecake Cu Condimente De Ghimbir
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 326 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, ouă, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Cu Ciocolată Albă Și Ghimbir, Ghimbir Fragil Și Rubarbă, Cheesecake cu ghimbir și pud de Crăciun cu sos de ghimbir, și Gem De Smochine Cu Ghimbir Și Condimente.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Înfășurați folie de aluminiu în jurul exteriorului unei tigaie cu arc de 9 inci.
Amestecați firimiturile de biscuiți, untul și 3 linguri de zahăr într-un castron mediu. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și 1/2 inch în sus pe părțile laterale ale tigaiei.
Coaceți timp de 10 minute sau până când crusta se rumeneste ușor.
Scoateți tigaia din cuptor.
Lăsați crusta să se răcească în tigaie pe o grătar timp de 20 de minute.
Bateți crema de brânză și zahărul rămas într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când amestecul este cremos. Bateți în supă, scorțișoară și nucșoară.
Adăugați ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți extractul de vanilie.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți timp de 55 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Lăsați cheesecake-ul să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de 2 ore. Acoperiți și dați la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.