Cheesecake cu afine fără coacere cu crustă Graham Cracker
Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 482 calorii. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun auriu, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nu Coaceți Cheesecake De Dovleac Cu Crustă Prăjită De Pecan Graham Cracker, Crusta perfectă de Cracker Graham {coaceți și nu coaceți}, și Plăcintă pufoasă de afine fără coacere cu crustă de Cracker Graham pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. amestecați primele 4 ingrediente în procesor până când biscuiții graham sunt măcinați fin.
Adăugați unt și vanilie; procesați până se formează firimituri umede. Apăsați amestecul de firimituri pe partea inferioară și pe laturile de 1 inch în sus ale tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci.
Coaceți crusta până se rumenesc, aproximativ 12 minute. Mișto.
Se toarnă 1/4 cană de apă într-o cratiță mică; se presară gelatină peste.
Lăsați să stea 10 minute. Se amestecă la foc foarte mic doar până se dizolvă gelatina. Pune deoparte.
Amestecați crema de brânză, smântâna, zahărul și sucul de lămâie în procesor până se omogenizează.
Adăugați fructe de pădure; piure până se omogenizează (vor rămâne niște bucăți de afine). Cu mașina în funcțiune, adăugați amestec cald de gelatină prin tubul de alimentare și amestecați bine.
Se toarnă umplutura în crustă. Acoperi; se răcește peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.) Rulați cuțitul în jurul laturilor pentru a slăbi tortul. Eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Bateți smântâna și zahărul într-un castron mediu până se formează vârfuri ferme.
Întindeți amestecul de cremă gros deasupra cheesecake-ului.
Așezați fructele de pădure în castron.
Încălziți dulceața într-o cratiță mică la foc mic până când tocmai s-a topit.
Se toarnă gem peste fructe de pădure; aruncați pentru a acoperi. Boabe acoperite cu movilă în centrul cremei, lăsând o margine simplă de 1 inch. Chill tort cel puțin 1 oră și până la 1 zi.