Ceviche Peruvian
Rețeta Ceviche Peruvian este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. O porție conține 68 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare kosher, ureche de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruană, și Ceviche Peruvian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați o sită cu plasă finăpeste un castron mic. Pur aproximativ primele 4 ingredienteși 4 cuburi mari de gheață într-un blender până lanetedă.
Adăugați ceapa; puls de 3-4 ori. Strecurălichid într-un castron mediu. Se amestecă sucul de scoică, dacă se dorește; condimentează cu sare. Acoperiți și răciți.
Se toarnă apă într-o oală mare montatăcu un coș de aburi la o adâncime de 1";aduceți la fierbere.
Adăugați cartofi dulci,acoperiți și gătiți până când se înmoaie furculița, aproximativ 30 de minute.
Se transferă pe o farfurie; lasa sa se raceasca.
Între timp,adăugați mai multă apă în aceeași oală, dacă este necesar, pentru a măsura 1"; aduceți la fierbere.
Adăugați Spicul de porumb în oală și aburiți până când este crocant,2-3 minute.
Se transferă pe o farfurie;se lasă să se răcească complet.
Înjumătățiți cartoful pe lungime. Folosind un baller mic de pepene galben, scoateți bilele de cartofi și puneți-le într-un castron mic; pus deoparte.
Cutkernels de la cob. Rezervați 1/3 cană sâmburi (salvați sâmburi suplimentari pentru o altă utilizare).
Frecați un castron mare cu părțile tăiate ale chile;aruncați.
Așezați fluke, 2/3 de ceapă, leche detigre și 4 cuburi mari de gheață în castron; se amestecă bine.
Se lasa la marinat 2 minute; îndepărtați gheața.Îndoiți cartoful și porumbul; condimentează cu sare.
Folosind o lingură cu fante, împărțiți cevichîn boluri mici sau pe farfurii.
Drizzleceviche cu leche de tigre din castron; garnisiți cu ceapa rămasă și coriandru.