Ceapa de sarbatori
Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, ceapa de vacanță ar putea fi o rețetă minunată lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți per porție. O porție conține 239 de calorii, 9 g de proteine și 12 g de grăsimi. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de ceapă, făină, brânză cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor este destul de prost. Încercați pieptul de vită de sărbători cu ceapă, dulciuri distractive de vacanță cu coarne de ren | Idee de schimb de prăjituri de sărbători și Turkey Holiday Hash {the Perfect Holiday Leftovers } pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă de 3 litri.
Aduceți o cratiță medie cu apă cu sare la fiert. Se amestecă ceapa; gătiți până se înmoaie, dar încă ferm.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Amestecați făina și continuați să amestecați până când se rumenesc.
Se toarnă laptele și se lasă amestecul să se îngroașe.
Se amestecă brânza, lăsând-o să se topească.
Aranjați ceapa într-o tavă și acoperiți cu amestec de brânză; se presară cu boia.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când este încălzit și clocotește pe margini.