Ceapă umplută cu cartofi

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten în cutia ta de rețete, ceapă umplută cu cartofi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 6 porții. Pentru 1,07 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 137 de calorii , 3 g de proteine și 5 g de grăsimi . O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Un amestec de ceapă, unt, pătrunjel și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este oferită de Taste of Home. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 53% , ceea ce este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și carne de porc la grătar Abodo cu ceapă umplută cu esquite ,piure de cartofi fals cu ceapă crocantă și șalotă și gratin de ceapă Vidalian {Ceapă înflorită la cuptor} .
Instrucțiuni
Tăiați ceapa în jumătate pe lățime; îndepărtați capetele și coaja exterioară. Separați ceapa în foi; alegeți șase pentru a încăpea în forme de brioșe ușor unse. Tăiați mărunt ceapa rămasă; puneți-o într-un bol.
Adăugați cartofii prăjiți și supa. Turnați în cești de ceapă; presărați cu unt.
Coaceți la 190°C timp de 18-20 de minute sau până se înmoaie.
Presărați cu piper și pătrunjel, dacă doriți.