Ceapa roșie umplută prăjită este o fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 396 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,59 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, orez, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ceapă Roșie Murată, Ceapă Umplută Prăjită, și Ceapă Umplută Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa intr-o oala cu sare fierbinteapa pana se inmoaie usor, aproximativ10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați într-un castron mare; lasa sa se raceasca usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Lucrând cu 1 ceapă odată, faceți o fantă longitudinală de sus în jos cu un cuțit de tăiat, tăind2-3 straturi de ceapă, în funcție de grosimeade straturi. Îndepărtați ușor straturile interioare, permițând 2-3 straturi exterioare să-și țină forma. Finelychop suficient de straturile interioare tomeasure 1 ceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o abilitate mare greapeste foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
4
Adăugați usturoi șiceapa tocata; gatiti, amestecand des,pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați 1 lingurăsare, carne de vită, frunze de dafin, oregano și mentă; gătiți, despărțind carnea cu spatele unei linguri, până când carnea este gătită, 2-3 minute. Se amestecă orezul, 1/2 ceașcăvin și 2 linguri suc de lămâie; gatiti, amestecand des,pana cand lichidul este absorbit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Grăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Mazăre Goya®
6
Adăugați mărar și coajă; se amestecăbine. Condimentați umplutura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Crengute De Marar Proaspat Culese
7
Preîncălziți cuptorul la 400 F. lingură aproximativ1 / 2 cană de umplere în fiecare ceapă (ar trebuisă fie bine ambalat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați ceapa într-un vas de copt de 13x9x2", umplut cu partea în sus;stropiți cu 1/4 cană de ulei, 1/2 cană de vin și 2 linguri de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Prăjiți ceapa până când este crocantă deasupra. și ușor rumenit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt