Ceapă înflorită Chex, cu șuncă Chipotle Dip

Ceapa înflorită Chex, cu șuncă Chipotle Dip, ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 356 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de cimbru, slănină, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ceapă înflorită Chex, cu șuncă Chipotle Dip, Chex fără gluten cepe înflorite cu șuncă Chipotle Dip, și Bacon Cu Ceapa Inflorita Chex Mix 4.
Instrucțiuni
Se amestecă ingredientele Dip într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Crush cereale. Într-un castron mare, amestecați cerealele zdrobite, făina, sarea și condimentele. Într-un alt castron mare, bateți laptele și ouăle cu biciul.
Tăiați 1/2 inch de la capătul ascuțit al cepei; curățați ceapa, lăsând tulpina inferioară.
Tăiați miezul cu diametrul de 1 inch din mijlocul cepei. Folosind un cuțit foarte ascuțit și mare, tăiați centrul cepei la aproximativ trei sferturi din drum în jos. Întoarceți ceapa la 90 de grade și tăiați-o din nou într-un X peste prima tăietură. Continuați să tăiați secțiunile în jumătate, foarte atent până când ceapa a fost tăiată de 16 ori. Nu tăiați până la fundul cepei.
Întindeți" petalele " cepei. Înveliți ceapa cu amestec de cereale, separând petalele și stropind acoperirea uscată între ele. Scufundați ceapa în amestecul de ouă, apoi din nou în amestecul de cereale. Această scufundare dublă asigură o ceapă bine acoperită; o parte din acoperire se va spăla la prăjirea cepei.
Repetați Pasul 3 cu ceapa rămasă, amestecul de cereale și amestecul de ouă.
În friteuza cu grăsime adâncă sau în cratița grea, puneți suficient ulei pentru a acoperi doar ceapa.
Încălziți uleiul la 177°.folosind lingura cu fante, așezați încet 1 ceapă acoperită la un moment dat în ulei fierbinte. Reglați căldura pentru a menține uleiul la350. prăjiți 3 minute; întoarceți ceapa cu lingura cu fante. Se prăjește cu 3 până la 4 minute mai mult sau până când ceapa se rumeneste.
Îndepărtați cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește fierbinte cu baie.