Cea mai bună pâine de sodă irlandeză

Cea mai bună pâine de sodă irlandeză
Cea mai bună pâine irlandeză cu sodă ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Pentru 60 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 534 de calorii , 11 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . 69 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Se poate savura oricând, dar este deosebit de bun pentru st. ziua patrick . Această rețetă de la Allrecipes necesită praf de copt, bicarbonat de sodiu, stafide și lapte de unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat european. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Irish Soda Bread with Raisins , Irish Soda Bread By Mommie Cooks și Raspberry Soda Bread: New Take On An Irish Tradition .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de tort de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Reteta Tort Cu DovleacReteta Tort Cu Dovleac
2
Amestecați făina, zahărul, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare. Cu ajutorul unui tăietor de patiserie, tăiați ușor untul în amestecul de făină până se omogenizează bine și amestecați stafidele. Într-un alt castron, amestecați zara și ouăle; bateți ușor amestecul de zară în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(funcționează și Toate Scopurile)(funcționează și Toate Scopurile)
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Glazura Bogata Si CremoasaGlazura Bogata Si Cremoasa
1 1/2 C. Zahăr Granulat1 1/2 C. Zahăr Granulat
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
Decoratiuni Cu BomboaneDecoratiuni Cu Bomboane
(cum Ar Fi PAN®)(cum Ar Fi PAN®)
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
Prăjitură înghețată, Dezghețată, Tăiată în Felii Groase De 1/4 Până La 1/2 InchPrăjitură înghețată, Dezghețată, Tăiată în Felii Groase De 1/4 Până La 1/2 Inch
3
Puneți aluatul în tava de tort pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cuvă (16 Uncii) Glazură Bogată și Cremoasă Betty Crocker® (orice Varietate Albă)1 Cuvă (16 Uncii) Glazură Bogată și Cremoasă Betty Crocker® (orice Varietate Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea a crescut și blatul este auriu, 45 minute până la 1 oră. Un cuțit introdus în centrul pâinii trebuie să iasă curat. Răciți pâinea în tigaie pe un grătar timp de 10 minute înainte de a o scoate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Căpșuni Proaspete, Decojite și Feliate (aproximativ 1 Kilogram)3 Căni De Căpșuni Proaspete, Decojite și Feliate (aproximativ 1 Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Fruct Tartinabil Mur Fără SemințeFruct Tartinabil Mur Fără Semințe
Reteta Tort Cu DovleacReteta Tort Cu Dovleac
Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri NetopitUnt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4 Uncii De Brânză Cheddar Cuburi Sau După Gust4 Uncii De Brânză Cheddar Cuburi Sau După Gust
5
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista