Cea mai bună pâine de sodă irlandeză

Cea mai bună pâine irlandeză cu sodă ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Pentru 60 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 534 de calorii , 11 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . 69 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Se poate savura oricând, dar este deosebit de bun pentru st. ziua patrick . Această rețetă de la Allrecipes necesită praf de copt, bicarbonat de sodiu, stafide și lapte de unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat european. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Irish Soda Bread with Raisins , Irish Soda Bread By Mommie Cooks și Raspberry Soda Bread: New Take On An Irish Tradition .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de tort de 9 inci.
Amestecați făina, zahărul, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare. Cu ajutorul unui tăietor de patiserie, tăiați ușor untul în amestecul de făină până se omogenizează bine și amestecați stafidele. Într-un alt castron, amestecați zara și ouăle; bateți ușor amestecul de zară în amestecul de făină.
Puneți aluatul în tava de tort pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea a crescut și blatul este auriu, 45 minute până la 1 oră. Un cuțit introdus în centrul pâinii trebuie să iasă curat. Răciți pâinea în tigaie pe un grătar timp de 10 minute înainte de a o scoate.