Orez și fasole caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 936 calorii, 49G de proteine, și 51G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 50 de minute. Un amestec de sare și piper, frunze de dafin, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Caserola de orez și fasole Maz, Chipotle fasole roșie și caserola de orez, și Orez și fasole din Puerto Rico (fasole Roz) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați fasolea 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
2
Clătiți fasolea după înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Așezați fasolea clătită într-o oală cu 1 lingură de EVOO, țelina, ceapa de usturoi și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi, aproximativ 1 litru și aduceți la fierbere scăzută. Gatiti pana se inmoaie, adaugand putin mai multa apa, daca este necesar, aproximativ 30 de minute. Puree jumătate din amestec, rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Între timp, încălziți stocul la fiert, apoi adăugați orezul și amestecați. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 16 minute, apoi se amestecă ierburile și untul. Gatiti inca 1 minut si scoateti-l de pe foc, pufati orezul cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®
6
Se rumenesc și se sfărâmă cârnații într-o tigaie cu o picătură de EVOO la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Ungeți o farfurie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
8
Combinați orezul cu jumătate din brânză, fasolea piure, fasolea integrală, legumele și cârnații. Se acoperă cu brânza rămasă. Se răcește și se acoperă, apoi se păstrează în frigider până se pregătește să mănânce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®
9
Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F. aduceți caserola la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Coaceți până se încălzește, acoperiți cu un strop suplimentar de ulei, pătrunjelul rezervat și ceapa crudă înainte de servire. Treceți brânza la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Așezați puiul într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Adăugați boabele de piper, țelina, usturoiul, frunza de dafin, morcovul, lămâia, ceapa și pachetul de plante legat cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
13
Se presară cu sare. Acoperiți puiul cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, un foc mic. Simmer 1 oră până la 1 oră 15 minute. Apoi răciți puiul în stoc. Se strecoară stocul, aruncând legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Scoateți puiul în bucăți mari de pe piele și oase. Rezervați carnea pentru o altă utilizare.