Caserola De Cartofi Prăjiți Încărcați

Caserola De Cartofi Prăjiți Încărcați
Caserola de cartofi prăjiți încărcați este o fără gluten garnitură. O porție conține 205 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 376 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână smântână, ceapă verde, brânză pepper jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Caserola De Cartofi Încărcată, Caserola De Cartofi Roșii Încărcată, și Caserola De Cartofi Încărcată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F. Gatiti legumele congelate conform indicatiilor de pe SAC. Lingurați uniform în caserola unsă de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se acoperă cu brânză și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
3
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când toppingul este maro auriu deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se servește cu smântână și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista