Caserola de cartofi și cartofi la cuptor
Caserola de cartofi și cartofi coapte necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 96 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 290 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, ceapă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 39%. Încercați Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Caserola De Cartofi Copți De Două Ori, și Caserola De Cartofi Copți De Două Ori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
În vasul pregătit, faceți un singur strat de felii de cartofi dulci.
Așezați câteva felii de ceapă deasupra, punctați cu unt și presărați sare și piper. Repetați, alternând straturi de cartofi albi și dulci.
Într-un castron mic sau într-o ceașcă de măsurare, combinați făina și bulionul.
Presărați brânză, pesmet și pătrunjel peste cartofi. Punctați cu untul rămas. Acoperă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră sau până când cartofii și ceapa sunt moi.