Caserolă cu macaroane cu pui

Caserolă cu macaroane cu pui
Caserola cu macaroane cu pui durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 3,09 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 922 de calorii , 54 g de proteine și 31 g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, sos de soia, ciuperci și supă cremă condensată de ciuperci. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu un scor de lingură de 50% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserolă cu macaroane cu pui , Caserolă cu macaroane cu pui și Caserolă cu macaroane și pui .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 11 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Dați la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Se amestecă amestecul de umplutură cu unt; se presara peste caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 50-55 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate22
Revista