Cartofi Elvețieni

Cartofi Elvețieni
Cartofii elvețieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă face 12 porții cu 204 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Elvețieni, Cartofi Elvețieni, și Șuncă și cartofi elvețieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt superficial de 3 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Strat aproximativ 1/3 cartofii în fundul vasului de copt; deasupra cu straturi de aproximativ 1/3 fiecare de ceapă, usturoi, slănină și, respectiv, brânză elvețiană. Condimentează straturile cu 1/4 linguriță de sare și aproximativ 1/3 piper negru. Repetați straturile de ceapă, usturoi, slănină și brânză elvețiană. Se acoperă cu cartofii rămași, ceapa, usturoiul, slănina, sarea și piperul; rezervați restul de brânză elvețiană pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se toarnă bulionul de pui uniform peste vas; punct cu bucăți de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Se acoperă cu brânza elvețiană rămasă și se continuă coacerea până când brânza se topește și bulionul se absoarbe, încă aproximativ 30 de minute. Se răcește cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista