Cartofi dulci, slănină și Hash de mere
Cartofi dulci, șuncă și mere Hash este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 570 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână slănină, semințe de dovleac, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 62%. Rețete similare sunt Cartofi Dulci Și Șuncă Hash, Ușor Bacon Dulce Cartofi Hash, și Cartofi dulci și șuncă mic dejun Hash.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare, adăugați cartofii dulci, stropiți cu ulei de măsline și presărați sare, după gust. Aruncați pentru a le acoperi și aranjați-le pe o foaie de copt. Prăjiți cartofii dulci până când sunt moi, dar nu moale, aproximativ 10 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și rezervați.
Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline.
Adăugați slănina și puneți tigaia la foc mediu. Când slănina a început să devină crocantă și rumenită, se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și se sotează până când ceapa este foarte moale și aromată.
Adăugați merele și albușurile de scallion și sotati timp de 3 până la 4 minute. Se amestecă cartofii dulci și se sotează până când cartofii dulci sunt fierți și încep să devină crocanți, aproximativ 7 până la 8 minute.
Se transferă într-un platou de servire și se ornează cu verdeața de scallion și semințele de dovleac.