Cartofi dulci cu bezea și Streusel

Cartofi dulci cu bezea și Streusel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cartofii dulci cu bezea și streusel. Această rețetă servește 16. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 327 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, zahăr granulat, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Makeover Streusel-Topped Cartofi Dulci, Granola Streusel-Topped Cartofi Dulci, și Caserola De Cartofi Dulci Cu Bezea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti piureul de cartofi dulci, puneți cartofii dulci într-o oală și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi DulciPiure De Cartofi Dulci
Cartofi DulciCartofi Dulci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți cartofii; așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați afine și următoarele 7 ingrediente (prin ouă); bateți cu un mixer la viteză mare timp de 2 minute sau până se omogenizează. Puneți piureul de cartofi dulci într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi DulciPiure De Cartofi Dulci
Spray De GătitSpray De Gătit
AfineAfine
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Pentru a pregăti streusel, combinați nuci pecan, zahăr brun, făină, unt și 1/4 linguriță scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Presărați streuselul uniform peste piureul de cartofi dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi DulciPiure De Cartofi Dulci
7
Coaceți la 350 timp de 30 de minute; scoateți din cuptor (nu opriți cuptorul).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Pentru a pregăti bezea, Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi folosind bătăi curate și uscate. Adăugați treptat zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari (aproximativ 4 minute). Puneți bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf de stea. Pipe bezea într-un design de zăbrele peste streusel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista