Cartofi Dulci Crocanti
Cartofi dulci Crisp este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 555 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 65 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, zahăr brun, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Dulci Crocanti, Cartofi Dulci Crocanti, și Cartofi Dulci Crocanti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 9 inci.
Într-un castron mediu, amestecați cartofii dulci, zahărul alb, ouăle, 2 1/2 linguri de unt topit, lapte, sare și vanilie până se amestecă bine.
Răspândiți uniform în vasul de copt pregătit.
Într-un castron separat, amestecați împreună zahărul brun deschis, nucile pecan și făina. Se amestecă restul de 2 1/2 linguri de unt pentru a face toppingul de firimituri.
Întindeți toppingul peste cartofii dulci.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când toppingul este rumenit și crocant.