Cartofi de jachetă cu brânză Cheddar și praz
Cartofi sacou cu brânză Cheddar și praz este un fără gluten garnitură. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul Worcestershire, prazul, cartofii roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Cu Jachetă Cu Brânză De Vaci Cu Ierburi (Pentru Diabetici), Mini sacou cartofi, și Cartofi Vegetarieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Puneți cartofii peste tot cu o furculiță și așezați-i pe o foaie de copt. Gatiti pana cand interiorul este fraged, aproximativ 1 ora 20 de minute.
Când cartofii sunt aproape terminați de gătit, puneți uleiul de măsline și 3 linguri de unt într-o tigaie mare de sote. Aduceți căldura la mediu ridicat. Când untul s-a topit, adăugați prazul feliat și sotati până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Luați prazul de pe foc, adăugați sosul Worcestershire și aruncați pentru a combina. Condimentează prazul cu sare și piper după gust.
Feliați fiecare cartof pe lungime și îndepărtați ușor. Glisați ușor interiorul fiecărui cartof cu unt. Umpleți fiecare cartof cu 1/4 de praz. Completați fiecare cartof cu 1/4 cană de brânză.
Așezați cartofii pe o foaie de copt și fierbeți până se topește brânza, aproximativ 3 minute.