Carne de vită Vietnameză, Papaya verde și salată de tăiței
Carnea de vită Vietnameză, Papaya verde și salata de tăiței ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Pentru 59 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 28 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți ghimbir, sare, arahide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Papaya Vietnameză Cu Carne De Vită Sacadată: Rețetă Goi Du Du Kho Bo, Salată vietnameză de tăiței de vită și orez, și Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză.
Instrucțiuni
Pentru a face pansamentul, amestecați sucul de lămâie, sosul de pește, coriandru, mentă, ardei iute, lemongrass, ghimbir și zahăr brun.
Preîncălziți broilerul. Condimentează friptura cu sare și piper. Se fierbe timp de 34 de minute pe fiecare parte, până când este mediu-rar.
Transferați pe o placă de sculptură și lăsați să se răcească. Tăiați în felii subțiri.
Înmuiați tăiței într-un castron cu apă foarte fierbinte aproximativ 10 minute, până se înmoaie.
Se scurge bine și se clătește sub apă curentă rece.
Tăiați în lungimi ușor de gestionat cu foarfece de bucătărie.
Strângeți tăiței, papaya și friptura într-un platou.
Adăugați pansamentul și alunele și aruncați.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;