Carne De Porc Umplută Din Caraibe Cu Cartofi Dulci Portocalii Și Pătlagine
Carnea de porc umplută din Caraibe cu cartofi dulci portocalii și Pătlagine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 1154 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,69 USD pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, umplutură, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Carne de porc umplută din Caraibe cu cartofi dulci portocalii și Pătlagine, Carne de porc cu cartofi dulci umpluți, și Cartofi dulci, Pătlagini și mere pentru rețete similare.
Caraibe funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Domaine Weinbach Cuvee Theo Gewurztraminer cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.