Carne de porc Tempura cu sos Finnadinni

Carne de porc Tempura cu sos Finnadinni
Carnea de porc Tempura cu sos Finnadinni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 227 calorii. Dacă aveți la îndemână praf de copt, oțet balsamic, oțet de vin de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tempura Donburi-Tendon-Bol De Orez Tempura, Sos Tempura Japonez, și Sardine Tempura cu sos Tonnatto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți toate lichidele, zahărul și jalapeno într-un blender și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați cilantro, pătrunjel, busuioc și mentă și pulsați de 5 până la 6 ori. Bucătari notă: la puls: blenderul trebuie pornit la viteză mare, apoi oprit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați usturoiul și pulsul de încă 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
4
Scoateți sosul din mixer într-un castron și lăsați să se odihnească timp de 1 oră înainte de utilizare, dacă este posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
5
În vasul de amestecare, amestecați toate ingredientele uscate împreună, amestecând bine. Apoi, amestecați oul, apa de sodă și oțetul. Păstrați tempura la rece până la utilizare, apoi amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Într-un bol de amestecare, adăugați Zara și condimentul Cajun și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați carnea de porc și marinați timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Într-o friteuză sau o oală cu fund greu, încălziți suficient ulei pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 350 de grade F și cuptorul la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Scoateți carnea de porc din marinată și adăugați-o în aluatul de tempura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Scoateți carnea de porc din aluat, 1 felie la un moment dat și adăugați cu grijă la uleiul fierbinte. Se prăjește până se rumenesc, 4 până la 5 minute. Gătirea cărnii de porc trebuie făcută în 2 până la 3 loturi. Aranjați carnea de porc pe o tigaie și păstrați-o caldă în cuptorul preîncălzit la 300 de grade F. După ce toată carnea de porc a fost gătită, porționați carnea de porc pe farfurii de servire și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista