Carnea de porc Tempura cu sos Finnadinni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 227 calorii. Dacă aveți la îndemână praf de copt, oțet balsamic, oțet de vin de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tempura Donburi-Tendon-Bol De Orez Tempura, Sos Tempura Japonez, și Sardine Tempura cu sos Tonnatto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți toate lichidele, zahărul și jalapeno într-un blender și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați cilantro, pătrunjel, busuioc și mentă și pulsați de 5 până la 6 ori. Bucătari notă: la puls: blenderul trebuie pornit la viteză mare, apoi oprit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Praf De Sare Dupa Gust.
Câteva Parmiginao-Reggiano Ras
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați usturoiul și pulsul de încă 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru Prăjire
4
Scoateți sosul din mixer într-un castron și lăsați să se odihnească timp de 1 oră înainte de utilizare, dacă este posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
5
În vasul de amestecare, amestecați toate ingredientele uscate împreună, amestecând bine. Apoi, amestecați oul, apa de sodă și oțetul. Păstrați tempura la rece până la utilizare, apoi amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Spumantă
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
6
Într-un bol de amestecare, adăugați Zara și condimentul Cajun și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
7
Adăugați carnea de porc și marinați timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
8
Într-o friteuză sau o oală cu fund greu, încălziți suficient ulei pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 350 de grade F și cuptorul la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
9
Scoateți carnea de porc din marinată și adăugați-o în aluatul de tempura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
10
Scoateți carnea de porc din aluat, 1 felie la un moment dat și adăugați cu grijă la uleiul fierbinte. Se prăjește până se rumenesc, 4 până la 5 minute. Gătirea cărnii de porc trebuie făcută în 2 până la 3 loturi. Aranjați carnea de porc pe o tigaie și păstrați-o caldă în cuptorul preîncălzit la 300 de grade F. După ce toată carnea de porc a fost gătită, porționați carnea de porc pe farfurii de servire și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier