Carne de porc Tempura cu sos Finnadinni

Carne de porc Tempura cu sos Finnadinni
Carnea de porc Tempura cu sos Finnadinni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 227 calorii. Dacă aveți la îndemână praf de copt, oțet balsamic, oțet de vin de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tempura Donburi-Tendon-Bol De Orez Tempura, Sos Tempura Japonez, și Sardine Tempura cu sos Tonnatto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți toate lichidele, zahărul și jalapeno într-un blender și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați cilantro, pătrunjel, busuioc și mentă și pulsați de 5 până la 6 ori. Bucătari notă: la puls: blenderul trebuie pornit la viteză mare, apoi oprit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Praf De Sare Dupa Gust.Un Praf De Sare Dupa Gust.
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați usturoiul și pulsul de încă 3 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
4
Scoateți sosul din mixer într-un castron și lăsați să se odihnească timp de 1 oră înainte de utilizare, dacă este posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
5
În vasul de amestecare, amestecați toate ingredientele uscate împreună, amestecând bine. Apoi, amestecați oul, apa de sodă și oțetul. Păstrați tempura la rece până la utilizare, apoi amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 FrunzeSfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
6
Într-un bol de amestecare, adăugați Zara și condimentul Cajun și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
7
Adăugați carnea de porc și marinați timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
8
Într-o friteuză sau o oală cu fund greu, încălziți suficient ulei pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 350 de grade F și cuptorul la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
9
Scoateți carnea de porc din marinată și adăugați-o în aluatul de tempura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
10
Scoateți carnea de porc din aluat, 1 felie la un moment dat și adăugați cu grijă la uleiul fierbinte. Se prăjește până se rumenesc, 4 până la 5 minute. Gătirea cărnii de porc trebuie făcută în 2 până la 3 loturi. Aranjați carnea de porc pe o tigaie și păstrați-o caldă în cuptorul preîncălzit la 300 de grade F. După ce toată carnea de porc a fost gătită, porționați carnea de porc pe farfurii de servire și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate1 Borcan (8-1/2 Uncii) Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
Borcan Mărar Felii De MurăturiBorcan Mărar Felii De Murături

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)mere tartă, curățate și tăiate în felii de 1/4 inchmere tartă, curățate și tăiate în felii de 1/4 inch596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze de busuioc ambalate slabfrunze de busuioc ambalate slab4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 coji de patiserie necoapte (9 inchi)2 coji de patiserie necoapte (9 inchi)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Cajun spiceCajun spice596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze de cilantro ambalate slabfrunze de cilantro ambalate slab1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)amidon de porumbamidon de porumb1Sfaturi pentru patiserie - # 5 rotund și # 352 frunzeSfaturi pentru patiserie - # 5 rotund și # 352 frunze1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleydressing lamaie piperdressing lamaie piper11 kilogram de dovlecel,1/2 cană de scurtătură vegetală aurie1/2 cană de scurtătură vegetală aurie1ardei iute, însămânțat și tăiat cubulețeardei iute, însămânțat și tăiat cubulețe1lămâie, sucatălămâie, sucată596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze de menta slab ambalatefrunze de menta slab ambalate82 linguri. oregano uscatUlei, pentru prăjitUlei, pentru prăjit596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze de pătrunjel ambalate slabfrunze de pătrunjel ambalate slab680sos de rosii simplu, fara aromamuschiulet de porc, feliat 1/2-inch grosime pe părtiniremuschiulet de porc, feliat 1/2-inch grosime pe părtinire11 kilogram de dovlecel,oțet de vin de orezoțet de vin de orez11 kilogram de dovlecel,3 cepe mari, ras3 cepe mari, ras596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisoda de apăsoda de apă2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyoțet balsamic alboțet balsamic alb
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista