Carne de porc rapidă cu verdeață de primăvară

Carne de porc rapidă cu verdeață de primăvară
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Carnea de porc rapidă cu verdeață de primăvară ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 215 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Un amestec de ulei de măsline, fripturi de carne de porc, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ ramen de burtă de porc cu verdeață de primăvară, Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou Distractiv De Primăvară, și Cina Rapidă De Porc.

Instrucțiuni

1
Pentru a găti carnea de porc, încălziți uleiul într-o tigaie adâncă, suficient de mare pentru a se potrivi cu verdele mai târziu. Condimentați fripturile peste tot cu sare și piper și prăjiți la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
VerziiVerzii
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din tigaie și păstrați fierbinte pe o farfurie încălzită sau într-un cuptor mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Pentru a ofili verdele, răsturnați usturoiul și fulgii de ardei iute în aceeași tigaie și gătiți timp de aproximativ 30 de secunde până la sfârâit, dar nu rumenit, apoi turnați 5 linguri de apă și aruncați verdeața. Se fierbe timp de 4-5 minute până când verdele se ofilesc. Amestecați năutul și orice sucuri din carnea de porc și continuați să amestecați până când totul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
VerziiVerzii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Serviți o movilă de verdeață acoperită cu o friptură și orice sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista