Carne de porc rapidă cu sos dulce Bourbon
Carnea de porc rapidă cu sos dulce de Bourbon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 348 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sos de soia, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc cu sos Bourbon-piersic, Medalioane de porc condimentate cu sos Bourbon, și Carne de porc trasă cu sos de grătar Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Presărați ambele părți de porc cu piper negru.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte. Acoperiți tigaia cu spray de gătit; adăugați carne de porc și gătiți 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă.
Adăugați amestecul de cola în tigaie; răzuiește tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu și gătiți aproximativ 5 minute sau până când amestecul este redus la aproximativ 1/2 cană.
Întoarceți carnea de porc în tigaie și fierbeți 2 minute. Întoarceți carnea de porc și gătiți 2 minute sau până când carnea de porc nu mai este roz și amestecul este redus la 1/3 cană.