Carne De Porc La Grătar

Carne De Porc La Grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe lactate gratuit rețete pentru colecția dvs., Hoagies de porc la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 2 porții cu 533 calorii, 43G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de grătar, chifle hoagie, murături sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 55%. Încearcă Pui La Grătar Hoagies, Carne De Porc Italiană, și Grătar de porc-și-Coleslaw Hoagies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea astfel încât să stea plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Așezați pe un raft acoperit cu spray de gătit într-o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Periați cu 1 lingură sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
5
Coaceți la 400 de euro timp de 15 minute. Întoarceți carnea de porc; periați cu 1 lingură sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Coaceți cu 10-12 minute mai mult sau până când un termometru citește 160 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se taie în 1/4-in. felii.
8
Răspândiți sosul de grătar rămas peste partea tăiată a fundului de chifle; strat cu carne de porc, salată de varză și murături. Înlocuiți blaturile de COC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista