Carne De Maimuță

Carne De Maimuță
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Carnea de maimuță ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 3.11 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, chimen măcinat, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Carne De Maimuță, Pâine De Maimuță Grands / Pâine Ușoară De Maimuță {Perfectă Pentru Diminețile De Vacanță!}, și Maimuță Vezi, Maimuță Face.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura de vită cu exces de grăsime și țesut și tăiați-o în 4 sau 5 bucăți mari. Într-o ceașcă sau castron mic, amestecați împreună 2 lingurițe de sare, 1/2 linguriță de piper, 1 lingură de pudră de chili și 1 lingură de chimen măcinat. Frecați acest amestec în carne și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Friptură De VităFriptură De Vită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare adâncă sau cuptor olandez la foc mediu-mare. Căutați carnea pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți carnea din tigaie și turnați uleiul de măsline rămas. Reduceți focul la mediu și adăugați ceapa, usturoiul, ardeii Anaheim, ardeii poblano, ardeii jalapeno, ardeiul verde, morcovul și țelina. Gatiti, amestecand frecvent, timp de aproximativ 5 minute pentru a elibera aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Ardei AnaheimArdei Anaheim
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați roșiile Rome în tigaie și condimentați cu pudra de chili rămasă, chimen, sare și piper, precum și ardeiul uscat de chile. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tomate RomaTomate Roma
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Întoarceți carnea în tigaie și amestecați bulionul de vită. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 3 până la 3 1/2 ore, până când carnea este foarte fragedă. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți carnea din oală, tăiați-o și reveniți la oală. Reîncălziți dacă este necesar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate41
Revista