Cardoane Prăjite

Cardoane Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cardoanele prăjite. Această rețetă face 8 porții cu 210 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați cardoane, ulei vegetal, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 18%. Rețete similare includ Cardoane, Ramp-ed până cardoane, și Serios Italian: Cardoane.

Instrucțiuni

1
Aruncați orice tulpini exterioare decolorate și frunze mici din cardoane. Tăiați baza, vârfurile și tulpinile cele mai exterioare, îndepărtând corzile din tulpini cu un cojitor de legume (ca și pentru țelină), apoi tăiați cardoanele transversal în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Înmuiați cardoanele în 2 litri de apă cu 1 lingură de sare într-un castron mare, răcit, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Scurgeți cardoanele.
4
Transferați într-o oală de 6 litri, apoi acoperiți generos cu apă rece și adăugați 2 linguri de sare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe, neacoperit, până se înmoaie când este străpuns cu un cuțit ascuțit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scurgeți pe mai multe straturi de prosoape de hârtie și răciți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Încălziți aproximativ 1 1/2 inci ulei până la 360 F într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Bateți împreună făina și 1/4 linguriță de piper într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Bateți împreună ouăle, apa și brânza într-un alt castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Aruncați o cincime din cardoane (dintr-o dată) cu făină, scuturând excesul, apoi transferați în amestecul de ouă și întoarceți-l cu o furculiță pentru a acoperi. Ridicați cardoanele acoperite 2 la un moment dat, lăsând excesul să picure, apoi aruncați cu grijă în ulei fierbinte. Când s-a adăugat Tot lotul, prăjiți, rotind ocazional, până devin aurii, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
10
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie proaspete pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Înveliți și prăjiți cardoanele rămase în 4 loturi. (Ulei de retur la 360 cm. f între loturi.) Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1
* Cardoanele pot fi înmuiate și fierte cu 1 zi înainte, apoi răcite, acoperite.* Cardoanele sunt cele mai bune atunci când sunt prăjite chiar înainte de servire, dar pot fi prăjite cu până la 4 ore înainte. Reîncălziți pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 km f, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista