Caramele Matzoh Sărate
Salted Matzoh Toffee ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 94 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vanilie, matzoh, sare de mare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Rețete similare includ Toffee Cu Nuci De Pin Sărate, Caramele Sărate-Pătrate De Ciocolată, și Caramel de unt sărat cu nuci.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 121°.linie foaie de cookie cu laturi sau tigaie de 15x10x1 inch cu folie. Aranjați matzoh pentru a se potrivi în foaia de prăjituri sau în tigaie.
În cratița de 1 litru, topiți untul și zahărul brun la foc mediu.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Întindeți amestecul de zahăr brun uniform peste matzoh.
Scoateți din cuptor; presărați chipsuri de ciocolată uniform deasupra amestecului de zahăr brun. Reveniți la cuptor; coaceți cu 3 minute mai mult sau până când chipsurile încep să se topească.
Scoateți din cuptor; întindeți ciocolata topită deasupra.
Se presară cu sare de mare. Dați caramelul la frigider 2 ore sau până când este complet setat.
Rupeți caramelul în bucăți pentru a servi.