Tort De Gheață Cu Mentă-Ciocolată
Menta-ciocolata Icebox tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 228 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați granule de cafea instant, cacao, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Gheață Cu Mentă De Ciocolată, Tort Cu Gheață Cu Mentă De Ciocolată, și Tort De Gheață Oreo Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Combinați cacao, 2/3 cană Prune Pure, apă, sare, extract de mentă și zahăr într-un castron mare; bate la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Rezervați 3/4 cană amestec de cacao; adăugați restul de 1/3 cană Prune Pure și ouă la amestecul de cacao rămas în castron. Bateți la viteză medie până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând la viteză mică până se omogenizează. Se amestecă în apă clocotită.
Se toarnă aluatul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit, răspândind uniform.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru.
Lăsați să se răcească complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Îndoiți toppingul biciuit în amestec de cacao rezervat de 3/4 cană; întins peste tort. Acoperiți și răciți.