Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Caramel Espresso Float. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 292 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cupe generoase înghețată vanillan premium, apă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, Float De Cidru De Mere Caramel, și Float De Înghețată Caramel Macchiato pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti zaharul granulat intr - o cratita grea uscata de 2 pana la 3 litri la foc moderat, netulburata, pana incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul se topește într-un caramel auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se adaugă cu grijă 1 cană de apă (caramelul se va întări și se va aburi puternic). Gatiti la foc mare, amestecand, pana se dizolva caramelul, apoi scoateti tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adaugă pudra de espresso și se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
4
Adăugați restul de apă și cuburi de gheață și amestecați până când espresso este rece. Aruncați orice cuburi de gheață netopite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Gheață
1 Cană Alune Măcinate Fin
Apă
5
Bateți smântâna cu zahărul cofetarilor într-un castron cu un mixer electric până când ține doar vârfuri moi. Împărțiți înghețata în 4 pahare (8 uncii), apoi turnați 1/2 cană espresso peste fiecare porție și acoperiți cu frișcă, nuci și ciocolată.