Cannelloni De Vinete

Cannelloni De Vinete
Cannelloni de vinete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 950 calorii, 28G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de oregano, roșii, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cannelloni De Vinete, Cannelloni De Vinete, și Cannelloni De Vinete.

Instrucțiuni

1
Așezați vinetele feliate într-o tigaie superficială cu zeama și marinați timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Bateți ouăle și laptele împreună pentru a face o spălare a ouălor. Odată ce uleiul este la temperatură, dragați vinetele în făină, atingeți orice exces și apoi acoperiți cu spălarea pregătită a ouălor. Se strecoară ușor în ulei și se prăjește până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți și continuați să gătiți cealaltă parte până se rumenesc, 2 până la 3 minute. După prăjire, scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge. Repetați procesul până când toate vinetele au fost prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Așezați vinetele plate și aplicați aproximativ 1 lingură de brânză de capră pe marginea scurtă inferioară a vinetei. Acoperiți brânza de capră cu 1 frunză de busuioc și rulați vinetele de jos în sus, asigurându-vă că brânza de capră și busuiocul rămân în mijlocul ruloului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
VineteVinete
BusuiocBusuioc
RolaRola
6
Așezați rulourile într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Topiți rulourile cu sos Marinara, presărați parmezan și coaceți până când brânza s-a topit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați uleiul și încălziți până la punctul de a fuma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați ceapa și țelina și gătiți până când ceapa este translucidă. Deglazați tigaia cu vinul, amestecați și răzuiți orice bucăți, apoi adăugați sosul roșu și usturoiul. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos RoșuSos Roșu
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați sosul Worcestershire, cimbru, oregano, busuioc și roșii. Se condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista