Camarao Grelhado Piri Piri (creveți la grătar cu ardei)
Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 19 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de creveți, usturoi, habanero și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Jachetă dulce cartof cu creveți piri-Piri, Tortilla spaniolă de fasole albă cu sos Piri-Piri, și Frigarui De Dovleac Piri Piri Si Halloumi pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio