Calabrian Spiedini

Calabrian Spiedini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Calabrian Spiedini. Această rețetă face 12 porții cu 211 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, praf de chili din california, fulgi de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Chiftele Din Calabria, Pește-Spadă Stil Calabrian, și Pui Calabrian al Mattone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați bine carnea de porc cu o cantitate bună de piper negru și sare gri. Se toacă usturoiul și apoi se presară cu sare pentru a ajuta procesul de zdrobire. Folosind partea laterală a unui cuțit, amestecați-l într-o pastă (acest proces este ajutat de-a lungul dacă presărați usturoiul cu puțină sare pentru a ajuta la ruperea acestuia). Aroma de piure de usturoi se va răspândi în cârnați mai ușor decât usturoiul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Adăugați usturoiul în cârnați, apoi adăugați pudra de chili din California (acesta este un chili dulce care va da cârnaților o culoare roșie puternică).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
3
Adăugați fulgii de chili, berea și semințele de fenicul și amestecați bine. Acoperiți cârnații într-un bol cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Nota bucătarului: dacă doriți să testați cârnații de porc pentru condimente, prăjiți puțin într-o tigaie mică cu puțin ulei de măsline înainte de a gusta. Amintiți-vă, puteți adăuga întotdeauna mai multe condimente, dar nu îl puteți lua niciodată!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente De SalvieAmestec De Condimente De Salvie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Preîncălziți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Chiar înainte de gătit, înmuiați frigarui de lemn de 12 inci în apă timp de 1 oră, astfel încât să nu se aprindă atunci când le așezați pe grătar. Acoperiți o foaie de prăjituri cu folie de aluminiu. Formați cârnații în chiftele de dimensiuni de baseball și așezați-le pe foaia de prăjituri. Pentru a forma spiedini, aplatizați bilele în torturi, așezați 2 frigarui în mijlocul unui patty de cârnați, apoi înfășurați ferm patty-ul în jurul frigarui. Înfășurați spiedini în folie pe care o veți folosi pentru a le aduce la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Așezați spiedini pe partea mai rece a cărbunilor sau pe un grătar mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Stropiți cu ulei de măsline. Grătiți aproximativ 10 minute pe fiecare parte, până când sunt bine gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista