Cafea Tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 725 calorii, 9g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, lichiorul de cafea, smântâna și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 221 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, Tort de cafea și un nou brand de cafea | Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, și Cană tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru Crunch-ul de alune-cacao: Pulse alune, zahăr, unt, zahăr brun, făină și sare în robotul de bucătărie; transferați în castron. Se amestecă penițele de cacao și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Penițe De Cacao
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Căpșuni La Picior
Hârtie De Orez
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De Verjuic
2
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați tava Bundt cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Aduceți lichiorul de cafea la fiert în cratiță mică sau cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se adaugă pudra de espresso și se amestecă până se combină. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
5
Bateți untul și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
6
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Adăugați amestecul de cafea și vanilie și bateți la viteză medie doar până se combină, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
8
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în trei loturi, alternând cu smântână. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
9
Presărați jumătate din topping în tigaia pregătită. Răsturnați jumătate din aluat peste topping.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Presărați aluatul cu toppingul rămas; apăsați ușor în aluat cu vârful degetelor. Răzuiți aluatul rămas peste topping.
11
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți-l în tigaie timp de 15 minute, apoi întoarceți-l direct pe raft și răciți-l complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Pentru glazură: aduceți smântână, lichior de cafea, sirop de porumb și sare pentru a fierbe într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Alternativ, crema cu microunde într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Cafea
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dressing Japonez De Susan Preparat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Puneți ciocolata într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
15
Se toarnă smântână fierbinte peste ciocolată și se amestecă până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
16
Stropiți peste tortul răcit și lăsați să se întărească, aproximativ 15 minute.