Cafea Tort De Cafea

Cafea Tort De Cafea
Cafea Tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 725 calorii, 9g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, lichiorul de cafea, smântâna și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 221 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, Tort de cafea și un nou brand de cafea | Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, și Cană tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru Crunch-ul de alune-cacao: Pulse alune, zahăr, unt, zahăr brun, făină și sare în robotul de bucătărie; transferați în castron. Se amestecă penițele de cacao și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Penițe De CacaoPenițe De Cacao
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați tava Bundt cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Aduceți lichiorul de cafea la fiert în cratiță mică sau cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se adaugă pudra de espresso și se amestecă până se combină. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
5
Bateți untul și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Adăugați amestecul de cafea și vanilie și bateți la viteză medie doar până se combină, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
8
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în trei loturi, alternând cu smântână. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Presărați jumătate din topping în tigaia pregătită. Răsturnați jumătate din aluat peste topping.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Presărați aluatul cu toppingul rămas; apăsați ușor în aluat cu vârful degetelor. Răzuiți aluatul rămas peste topping.
11
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți-l în tigaie timp de 15 minute, apoi întoarceți-l direct pe raft și răciți-l complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Pentru glazură: aduceți smântână, lichior de cafea, sirop de porumb și sare pentru a fierbe într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Alternativ, crema cu microunde într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
14
Puneți ciocolata într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Se toarnă smântână fierbinte peste ciocolată și se amestecă până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
16
Stropiți peste tortul răcit și lăsați să se întărească, aproximativ 15 minute.
17
Servește.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista