Cafea Cu Aromă De Fructe Dip

Cafea Cu Aromă De Fructe Dip
Cafea cu aromă de fructe Dip este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest hor d ' oeuvre are 602 calorii, 6g de proteine, și 38g de grăsime per portie. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, lichior cu aromă de cafea, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 24 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru Super Bowl. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cafea Cu Aromă De Fructe Dip, Cafea Cu Aromă De Caramele, și Margarita Fructe Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți crema de brânză, smântâna, zahărul brun și lichiorul cu aromă de cafea într-un bol mediu. Se amestecă împreună cu un mixer electric până se omogenizează. Îndoiți toppingul dezghețat înghețat. Se răcește la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(din Cutie)(din Cutie)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista