Cactus Picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cactus Piquant. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 273 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos worcestershire, pâine de porumb, oțet de vin roșu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare includ Chiftele Picante, Pui Picant, și Sos Picant De Afine.
Instrucțiuni
Feliați tampoanele de cactus în 1/2-in. benzi largi; puneți într-o cratiță.
Adăugați ceapa, apa și 1/2 linguriță sare; acoperiți și gătiți la foc mediu până când cactusul este fraged, aproximativ 15 minute.
Scurgere. Între timp, gătiți slănina într-o tigaie până când este crocantă; scurgeți, rezervând 2 linguri de picături. La picături, adăugați oțet, zahăr, sos Worcestershire și sare rămasă; aduceți la fierbere.
Adăugați cactus și slănină; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți timp de 2-3 minute sau până când este încălzit.
Serviți cald cu pâine de porumb, dacă doriți.