Căpșuni-Afine Tapioca Parfaits

Căpșuni-Afine Tapioca Parfaits
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tapioca Parfaits cu căpșuni-afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de căpșuni, amidon de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Căpșuni Tapioca Parfaits, TAPIOCA de cocos cu salsa de mango-afine, și Parfum De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 2 1/2 căni de lapte de migdale și tapioca într-o cratiță grea. Aduceți la fierbere ușoară, amestecând ocazional, apoi reduceți focul la foc mic. Se amestecă bine la fiecare câteva minute, răzuind fundul și părțile laterale pentru a preveni lipirea. Gatiti pana cand perlele de tapioca sunt in mare parte translucide, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă 1 lingură de lapte de migdale rezervat cu amidonul de porumb și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
3
Adăugați laptele de migdale rămas în tigaie împreună cu zahărul și fasolea de vanilie. Creșteți căldura și readuceți amestecul la fierbere lentă. Continuați să gătiți și să amestecați timp de 5 minute. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se gătește până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc și se toarnă budinca într-un bol metalic adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți boabele de vanilie, răzuind-o cu o lingură pentru a scoate o parte din semințele sale și așezați vasul în baia de gheață pregătită. Se amestecă la fiecare câteva minute până se răcește, aproximativ 10 minute. În timp ce budinca se răcește, tăiați căpșunile în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți-le într-un robot de bucătărie împreună cu nectarul de agave și pulsați până se curăță grosier. Împărțiți piureul în 6 pahare mici (8 oz. paharele de suc sau paharele de vin funcționează cel mai bine). Odată ce tapioca este rece, împărțiți-o în mod egal între cele 6 pahare, lingând-o ușor deasupra stratului de căpșuni. Se da la frigider cel putin 15 minute, pana se raceste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
TapiocaTapioca
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați un strat de afine la fiecare parfait și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista