Căpșuni-Afine Tapioca Parfaits
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tapioca Parfaits cu căpșuni-afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de căpșuni, amidon de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Căpșuni Tapioca Parfaits, TAPIOCA de cocos cu salsa de mango-afine, și Parfum De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 2 1/2 căni de lapte de migdale și tapioca într-o cratiță grea. Aduceți la fierbere ușoară, amestecând ocazional, apoi reduceți focul la foc mic. Se amestecă bine la fiecare câteva minute, răzuind fundul și părțile laterale pentru a preveni lipirea. Gatiti pana cand perlele de tapioca sunt in mare parte translucide, 15-20 de minute.
Se amestecă 1 lingură de lapte de migdale rezervat cu amidonul de porumb și se lasă deoparte.
Adăugați laptele de migdale rămas în tigaie împreună cu zahărul și fasolea de vanilie. Creșteți căldura și readuceți amestecul la fierbere lentă. Continuați să gătiți și să amestecați timp de 5 minute. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se gătește până când amestecul se îngroașă.
Se ia de pe foc și se toarnă budinca într-un bol metalic adânc.
Scoateți boabele de vanilie, răzuind-o cu o lingură pentru a scoate o parte din semințele sale și așezați vasul în baia de gheață pregătită. Se amestecă la fiecare câteva minute până se răcește, aproximativ 10 minute. În timp ce budinca se răcește, tăiați căpșunile în sferturi.
Puneți-le într-un robot de bucătărie împreună cu nectarul de agave și pulsați până se curăță grosier. Împărțiți piureul în 6 pahare mici (8 oz. paharele de suc sau paharele de vin funcționează cel mai bine). Odată ce tapioca este rece, împărțiți-o în mod egal între cele 6 pahare, lingând-o ușor deasupra stratului de căpșuni. Se da la frigider cel putin 15 minute, pana se raceste bine.
Adăugați un strat de afine la fiecare parfait și serviți.