Că Ol ' Cap Magic

Că Ol ' Cap Magic
Că Ol' Cap Magic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 259 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, pesmet, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare sunt Dovleac Magic Brownie baruri cu dovleac Magic glazura, Macaroons Magic Bar, și Baruri Magice.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Combinați toate ingredientele de umplere.
3
Într-un castron mare, aruncați capacele de ciuperci cu suficient ulei de măsline pentru a acoperi capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați rozmarinul, cimbrul și usturoiul și combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Așezați un suport de prăjire pe o foaie de copt. Pe foaia de copt, întoarceți capacele de ciuperci cu susul în jos, partea tulpinii orientată în sus. Prăjiți capacele de ciuperci până la 10 minute sau până când vârful unui cuțit poate fi introdus în partea laterală a ciupercii cu rezistență mică sau deloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Încălziți broilerul la înălțime și mutați suportul cuptorului la 1 nivel. Movilă 1 lingură de umplutură în fiecare capac de ciuperci, evitând supraîncărcarea capacelor. Acoperiți fiecare capac cu suficiente firimituri de pâine pentru a acoperi umplutura. Fierbeți capacele de ciuperci la înălțime timp de 3 până la 4 minute sau până când bulele de umplere și blaturile s-au rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista