Cârnați Stroganoff

Cârnați Stroganoff
Cârnați Stroganoff ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 201 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 109 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de smântână, ciuperci, cremă condensată de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Cârnați Stroganoff, Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia Stroganoff rusă de către un bucătar francez, acest favorit de familie în jurul casei mele, și Stroganoff pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie mare la foc mediu, se năruie și se fierbe cârnați până se rumeneste. Se amestecă supa, bulionul, ciupercile și sosul Worcestershire. Se aduce la fierbere și se îndepărtează de la căldură. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Serviți peste tăiței fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista