Cârnați Și Supă De Fasole Albă

Cârnați Și Supă De Fasole Albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați și supă de fasole albă. O porție conține 566 calorii, 29G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 66 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de frunze de cimbru, tulpini de țelină, șuncă prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Încercați Supă De Cârnați De Fasole Albă, Kale, Fasole Albă Și Supă De Cârnați, și Rețetă De Supă De Fasole Albă Și Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adâncă sau fierbător de supă la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați cârnați; gătiți, întorcând o dată sau de două ori, până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 5 minute. (Cârnații nu vor fi complet gătite în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din tigaie. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați în felii groase de 1/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați prosciutto, ceapă, morcovi, țelină și cimbru în tigaia goală; gătiți, amestecând des, până se rumenesc bine, 8 până la 10 minute. Într-un castron mic, amestecați o cutie de fasole cu o furculiță într-un piure gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați bulion, fasole întreagă și piure și cârnați; acoperiți și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți, parțial acoperit, pentru a amesteca aromele, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Lăsați să se odihnească 10 minute; servi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista