Cârnați și semințe de fenicul Ragu
Cârnați și semințe de fenicul Ragu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 995 calorii, 45g de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de semințe de fenicul de linguriță, cârnați de porc de calitate, parmezan de mână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați Și Fenicul Rag, Carnati Si Chimen Dulce Carpa, și Pappardelle cu cârnați și semințe de fenicul bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cârnații în piele timp de 8 minute, scurgeți și lăsați să se răcească. Odată răcit, tăiați piei și tăiați carnea de cârnați, așezată într-o parte.Pasul 2: gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.Pasul 3: în timp ce pastele se gătesc, prăjiți semințele de fenicul într-o tigaie uscată timp de un minut, apoi vârful pe o farfurie.Pasul 4: în aceeași tigaie, adăugați un glug de ulei și gătiți șalotele și usturoiul timp de 5 minute până se înmoaie.Pasul 5: amestecați carnea de cârnați tocată, vinul, cositorul de roșii și fierbeți timp de 10 minute la foc foarte mic. Verificați condimentele.Pasul 6: Introduceți pastele în ragu de cârnați și amestecați pentru a combina și încălzi prin paste.
Serviți în boluri cu parmezan ras.