Cârnați și semințe de fenicul Ragu

Cârnați și semințe de fenicul Ragu
Cârnați și semințe de fenicul Ragu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 995 calorii, 45g de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de semințe de fenicul de linguriță, cârnați de porc de calitate, parmezan de mână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați Și Fenicul Rag, Carnati Si Chimen Dulce Carpa, și Pappardelle cu cârnați și semințe de fenicul bolognese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cârnații în piele timp de 8 minute, scurgeți și lăsați să se răcească. Odată răcit, tăiați piei și tăiați carnea de cârnați, așezată într-o parte.Pasul 2: gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.Pasul 3: în timp ce pastele se gătesc, prăjiți semințele de fenicul într-o tigaie uscată timp de un minut, apoi vârful pe o farfurie.Pasul 4: în aceeași tigaie, adăugați un glug de ulei și gătiți șalotele și usturoiul timp de 5 minute până se înmoaie.Pasul 5: amestecați carnea de cârnați tocată, vinul, cositorul de roșii și fierbeți timp de 10 minute la foc foarte mic. Verificați condimentele.Pasul 6: Introduceți pastele în ragu de cârnați și amestecați pentru a combina și încălzi prin paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Serviți în boluri cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista