Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cârnați și roșii Rigatoni. O porție conține 78 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 35 și costă 23 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, pastă de roșii, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cârnați cu Rigatoni în sos de cremă de roșii, Rigatoni cu cârnați picant-sos de roșii și Rucola, și Rigatoni cu cârnați picant-sos de roșii, rucola și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Între timp, gătiți cârnații în tigaie mare antiaderentă la foc mediu până se rumenesc uniform, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți; reveniți la tigaie. Se amestecă ceapa și pasta de roșii; capac. Gatiti 15 min. sau până când ceapa este fragedă și cârnații se fac, amestecând ocazional. Se amestecă pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurgeți pastele; așezați în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați amestecul de cârnați; se amestecă ușor. Se acoperă cu pătrunjel și brânză.