Cârnați și brânză crupe caserola (Makeover)

Cârnați și brânză crupe caserola (Makeover)
Reteta cârnați și brânză crupe caserola (Makeover) este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 289 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, produs din ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Caserola cu cârnați și brânză, Caserola cu cârnați și brânză de Ziua Mamei, și Caserola cu cârnați și crupe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 2 caserole de 1/2 sau 3 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnații la foc mediu 7 până la 9 minute, amestecând ocazional, până când nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa și sarea până la fierbere. Se amestecă încet în grâu. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc. Se amestecă 1 cană de brânză și unt până se topește. Se amestecă cârnații și produsul din ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
UntUnt
BrânzăBrânză
OuăOuă
5
Se toarnă amestecul de grâu în caserolă; se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CrupeCrupe
6
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se presara cu patrunjel; se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
8
Se servește cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Gunderloch Estate Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista