Burgeri Mexicani De Fasole
Burgerii mexicani de fasole necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 150 de calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, morcov și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burgeri Mexicani De Fasole Neagră, Burgeri mexicani de fasole cu iaurt de var și salsa, și Burgeri Mexicani De Fasole Cu Iaurt De Tei Și Salsa.
Instrucțiuni
Puneți morcovul într-un castron și umpleți cu aproximativ 1/4 inch de apă. Acoperiți cu folie de plastic și gătiți la cuptorul cu microunde timp de 2 minute sau până se înmoaie.
Mash fasole și morcov aburit într-un castron mare.
Se amestecă ardeiul verde, ceapa, salsa, firimiturile de pâine și făina integrală de grâu. Condimentează cu sare, piper negru și pudră de chili.
Adăugați făină pentru a crea un amestec mai ferm sau mai multă salsa dacă amestecul este prea rigid. Formați amestecul în 8 chiftele și așezați-l pe o foaie de copt unsă.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și acoperiți cu spray de gătit. Prăjiți prăjiturile timp de aproximativ 8 minute pe fiecare parte, sau până se rumenesc și se întăresc.