Burgeri Elvețieni Cu Ciuperci La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerii Elvețieni cu ciuperci la grătar. Această rețetă servește 6 și costă 2,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 371 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 56 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, carne de vită măcinată, fragezitor de carne condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Burgeri Elvețieni Cu Ciuperci La Grătar, Burgeri Elvețieni Cu Ciuperci La Grătar, și Ciuperci Swiss Burgers.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar pentru căldură medie. Ungeți ușor grătarul.
Împărțiți carnea de vită măcinată în 6 patties. Condimentează cu fragezitor de carne, sare și piper. Pune deoparte.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ciupercile și sosul de soia; gătiți și amestecați până se rumenesc. Puneți deoparte și păstrați cald.
Grătați prăjiturile timp de aproximativ 6 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte. Împărțiți amestecul de ciuperci uniform între burgeri și acoperiți fiecare cu o felie de brânză elvețiană. Acoperiți grătarul aproximativ 1 minut pentru a permite topirea brânzei.
Scoateți din grătar și serviți pe chifle de hamburger.