Bulgogi (grătar coreean)

Bulgogi (grătar coreean)
Bulgogi (BBQ coreean) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 3,39 USD pe porție. O porție conține 536 calorii, 69G de proteine, și 19g de grăsime. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 56 ar spune că a lovit la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți usturoi, zahăr, friptură de vită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Bulgogi Jungol (Supă Coreeană Bulgogi), Bulgogi Coreeni, și Bulgogi Coreeni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați sosul de soia, sucul de pere, zahărul, usturoiul, uleiul de susan, semințele de susan, piperul negru și glutamatul monosodic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MsgMsg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Suc De PereSuc De Pere
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți carnea de vită și ceapa în amestec și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Preîncălziți tigaia la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4
Ungeți uleiul peste tigaia la grătar și adăugați carne de vită și ceapă. Gătiti, întorcându-vă la maro uniform, timp de 3 până la 6 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista