Budinca De Orez Jasmine Chai

Budinca De Orez Jasmine Chai
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 341 calorii. Dacă 97 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Jasmine Chai Budinca de orez ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fructe, topping bătut, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Orez Jasmine Chai, Budinca De Orez Cu Iasomie, și Budinca De Orez Chai pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de lapte, 1 1/2 căni de apă, ceai și sare într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc; abrupt 1 minut. Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele. Puneți amestecul de lapte în tigaie; puneți tigaia la foc mediu. Se amestecă orezul. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Combinați restul de 1 cană de lapte, lapte condensat, fructe și gălbenușuri de ou, amestecând bine cu un tel. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie; gatiti 10 minute sau pana cand amestecul este gros si orezul este fraged, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se ia de pe foc; se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
5
Așezați 2/3 cană de budincă de orez în fiecare din cele 6 boluri. Completați fiecare porție cu 1 lingură de topping bătut fără grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime Gratuit Biciuit ToppingGrăsime Gratuit Biciuit Topping
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Combinați nucile și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Presărați aproximativ 1 linguriță de amestec de nuci peste fiecare porție.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista